Onze nieuwe website met webshop is live

Om jou te kunnen helpen op het moment dat het jóu uitkomt, hebben we een webshop ontwikkelt met ruim 80 producten uit ons brede assortiment.

We zijn gepast trots dat we je niet alleen kunnen aanbieden om je bestelling online door te geven, maar ook om veilig online te betalen én direct je bezorgwensen aan te geven: afhalen of bezorgen via onze eigen bezorger.

Assortiment

Ons assortiment is niet elke dag geheel hetzelfde. Zo maken we in het weekend ca. 8 broodsoorten die we door de week niet maken. Daar is de shop op ingericht. Ook zijn er dagaanbiedingen die je – vanzelfsprekend –  alleen voor de betreffende actiedag kunt bestellen, al moet je dat wel de dag ervoor doen.

Maatwerk

Natuurlijk leveren wij op (tijdige) aanvraag zoals altijd ook maatwerkproducten. Te denken valt aan producten met afwijkende formaten, taarten met een speciale signering maar ook producten voor het bedrijfsleven in hogere oplages met logo. Voor deze bestellingen kun je het beste contact met ons opnemen (bij spoed) via T. 0485 312313 of stuur een bericht via onze website.

Levering

Wil je je bestelling afhalen of door ons laten bezorgen, dan plaats je de bestelling de dag ervoor om uiterlijk 17.00 uur.

Winkelwagen
Scroll naar boven